Granly (Kassnesvegen 60) – Misjonskirkens leirsted i Engesetdal

Granly 2016

Leirstedet «Granly» ble bygget av Ålesund misjonskirke på slutten av 1970-tallet. På den tiden hadde man en stor og svært aktiv speidergruppe i menigheten, og det er mange som har flotte minner fra arbeidet som ble drevet der. Granly har opp igjennom tidene vært mye benyttet til samlinger i sommerhalvåret, og spesielt nevnes samlinger 1. mai og St. Hans.

Granly har peisestue, spisesal og kjøkken, samt totalt 34 sengeplasser. Eiendommen er på totalt ca 6 mål, og det er lang og fin strandlinje mot Engesetdalsvatnet.

Veibeskrivelse: På Skodje, ta av fra riksvei 661 ved Sparebanken Møre. Følg fylkesveg 106 forbi Skodje kirke mot Engesetdal. På Fylling, ta av til venstre ca 150 meter før Skodje Byggvare AS. Du kommer straks inn på en grusveg som du følger mot Langnes. Etter hvert kommer du til et sted der vegen deler seg ved en trafostolpe. På stolpen står det skilt mot Granly (se bilde). Leirstedet Granly har gateadresse Kassnesvegen 60. Du kan zoome inn i kartet nedenfor, så ser du veien du skal følge utover Kassneset.

Ta til venstre og følg skiltet merket "GRANLY". Etter 3-4 minutter er du fremme.

Ta til venstre og følg skiltet merket "GRANLY". Etter 3-4 minutter er du fremme.


Jonsokfeiring med bålbrenning på Granly