«…og Gud ga vekst!» – Møteaksjon med Jørn og Pernille Strand 24.-26. mars 2017

 
 

24.-26. mars 2017 hadde vi møteaksjonen med Jørn og Pernille Strand i Ålesund misjonskirke. Med oss hadde vi lovsangsteamet fra Mjølløst Gård, og Sion Ellingsøy var med og arrangere. Allerede på åpningsmøtet fredag kveld var det fullt hus, og det måtte bæres inn mange ekstra stoler. Den Hellige Ånd er sterkt til stede i møtene. Det var friluftsmøte med Ålesund Gatemisjon lørdag kl 12:00 (Korsatunellen), og møte i Misjonskirken lørdag kveld kl 19:30, søndag formiddag kl 11:30 og søndag kveld kl 17:00. Det var fullt hus på alle møtene, og de som kom fikk en forfriskende forkynnelse og et møte med Kristus! Mennesker ble frelst, syke helbredet og Guds barn fornyet.

Vi er veldig glade for at vi hadde Sion Ellingsøy og teamet fra Mjølløst Gård med på laget, i tillegg til samarbeidet med Ålesund Gatemisjon om friluftsmøtet lørdag. Vi er sterke når vi står sammen! Misjonskirkens motto er: «Guds barns enhet – menneskers frelse!» – og det passer godt for denne helgen! Vi har forventning til det Gud vil gjøre videre i byen vår, og i forkynnelsen fra helgen var det sterkt fokus på betyndingen av at Guds folk søker Gud i bønn. Om vi ønsker vekkelse må det gjøres bønner! Misjonskirken har fra før hatt bønnemøter hver onsdag kveld kl 19:30, og vi håper at mange vil komme og være med disse kveldene. I tillegg har vi gjennom møteaksjonen blitt utfordret på å også ha bønn tidlig på morgenen – menigheten har noen tanker om det, og kommer tilbake med mer om det snart! 🙂

Om du ikke har mulighet til å komme disse dagene, så har du mulighet til å få med deg forkynnelsen likevel. Talene legges ut på vår Podcast, og denne kan spilles av direkte her fra hjemmesiden, eller du kan søke etter «Ålesund misjonskirke» i iTunes.